Inviterte på skateskole

Skateskolen på Tjøme ble en stor suksess for alle som var med.

Kort om prosjektet

Når

Sommer 2016

Hvor

Tjøme

Hva

Skateskole

Fikk støtte fra

Frifond barn og unge

Hvor mye

-

Litt om gruppa

40 folk i alle aldere

Skateklubben Vert Akademiet holder til på Tjøme i Vestfold, og har søkt og fått støtte fra Frifond mange ganger. Blant annet har de arrangert en skateskole for unge lokale skatere og tilreisende hytteturister. Vert Akademiet er åpent for alle: Hit får alle som liker å skate komme – uansett alder og nivå.

Skateklubben er opptatt av at flest mulig skal få glede av den lokale skateparken – og søker ofte om støtte til prosjekter som skal gjøre skating mer tilgjengelig for flere. I 2016 fikk de penger fra Frifond til å arrangere en skategalla for første gang. De leide inn instruktører til å holde skate-kurs en helg og avsluttet kurset med en oppvisning av alt de hadde lært seg.

Ifølge medarrangør Andreas Frølich var det stor suksess:

– Vi fikk lært mange unge skateboarding – både videreopplæring og introduksjon til skating. Sosialt ble det en suksess hvor folk fra alle aldre og samfunnslag møttes over en felles aktivitet. Vi fikk til og med vist oss frem på NRK nyheter, noe som igjen bidrar til ytterligere vekst, sier han til Frifond.

Foto: Vert Akademiet

Vil dere også arrangere skateskole?

Vi støtter både skateskoler, bygging av skateramper og andre skaterelaterte prosjekter! Sjekk om vi kan støtte deres prosjekt.

Jeg vil søke støtte for å

Gå videre