Kampen barne- og ungdomsteater

Med 30 000 kr støtte fra Frifond Teater satte Kampen barne- og ungdomsteater opp to forestillinger: «Vi aper ikke!» og «Gjør som vi sier, ikke gjør som vi gjør».

Kort om prosjektet

Når

2019

Hvor

Oslo

Hva

Teater

Fikk støtte fra

Frifond teater

Litt om gruppa

Barne- og ungdomsteater som lager egne forestillinger

Scenen er et kaos av plastposer idet skuespillerne kommer ut på scenen. Plasten spres rundt omkring, mens den ene etter den andre unge skuespilleren fra Kampen barne- og ungdomsteater leverer utsagn som kjennes ubehagelig treffende om både tiden vi lever i, planeten vår og banale tanker som voksne tenker. I mellomtiden ruller det bilder i bakgrunnen som setter tankene ytterligere i sving.

Skuespillerne Rakel Amelia og Eva sa at det kriblet i magen i begynnelsen av forestillingen, men så ble det mer og mer gøy! De syntes at det morsomste med å være med i teateret er å stå på scenen og spille, og å bli kjent med nye folk.

Rakel Amelia og Eva Linnea var litt nervøse før forestillingen, men synes det ble gøy etterhvert!

Anniken Seglem Krogstad var en svært stolt instruktør etter at stykket var ferdig. Hun mente at ungene fiksa det skikkelig bra i kampens hete. Stykket «Gjør som vi sier, ikke som vi gjør» har i stor grad blitt jobbet frem gjennom improvisasjon, og handler om forholdet mellom barn og foreldre og forskjeller mellom generasjoner.

Under forestillingen ble det brukt mye bilder som understrekte temaet.

Forestillingen var en del av programmet på bydelsfestivalen Kampendagene. I salen satt det familie og venner av skuespillerne, og en hel del oppsminkede apekatter som skulle i ilden neste dag. De er med i den yngste av de to gruppene i teateret og gledet seg til å fremføre sin egen premiere på stykket «Vi aper ikke!»

Kampen barne- og ungdomsteater fikk 30 000 kroner til de to stykkene «Vi aper ikke!» og «Gjør som vi sier, ikke gjør som vi gjør.» fra Frifond teater.

Flinke skuespillere i aksjon.

Har du en idé du trenger penger til?

Vi støtter grupper som vil starte et prosjekt i nærområdet sitt. Sjekk om du kan få støtte under.

Jeg vil søke støtte for å

Gå videre