Om Frifond > Frifond barn og unge

Frifond barn og unge

Frifond barn og unge støtter lokale prosjekter for og med barn og unge. Det er ingen søknadsfrister og superenkelt å søke.

Foto: Camilla Nenseth/Nenseth Media

Frifond barn og unge gir støtte til å gjøre noe gøy der dere bor – det vi i Frifond kaller lokal aktivitet. 

Det kan være alt fra å lage film, arrangere en rekke med cosplay-wokshops eller bygge en skaterampe eller lekeplass. Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva dere kan søke om støtte til!

Hvem kan søke?

For å søke støtte fra Frifond barn og unge må dere være en gruppe på minst tre personer. 1/3 av dere må være under 26 år og dere må basere prosjektet deres på frivillig innsats. Det vil si at dere ikke kan få lønn eller honorar for den jobben dere gjør med prosjektet. Les mer om det i retningslinjene våre.

Husk at lokallag og fylkeslag i barne- og ungdomsorganisasjoner som får støtte fra Frifond organisasjon, ikke kan få støtte fra Frifond barn og unge. Les mer om det i retningslinjene våre.

Hvor mye penger kan vi søke om?

Dere kan søke om inntil 35.000 kroner til et prosjekt for og med barn og unge. Samme gruppe kan ikke få mer enn 35.000 kroner per år.

I 2018 delte vi ut 15,5 millioner til over 700 ulike prosjekter over hele landet.

Hvordan søker vi?

Her kan du sjekke om vi kan støtte prosjektet deres. Den siden tar deg også videre til søknadsskjemaet for ordningen. Hvis du allerede vet at vi kan støtte prosjektet deres finner du søknadsskjemaet til Frifond barn og unge her.

For å se eksempler på hva slags prosjekter vi har støttet kan du sjekke ut tips- og inspirasjon-sidene våre.

For å se retningslinjene, også kjent som reglene som gjelder for Frifond barn og unge, kan du trykke her.

Har du allerede søkt støtte fra Frifond barn og unge? Logg deg inn på søknadsportalen, ved å trykke på «Logg inn» øverst på siden.

Lurer du på noe? Ta en kikk på ofte stilte spørsmål-siden eller ta kontakt med en av de flotte folka som jobber i Frifond.

Har du lyst til å lage et prosjekt som kan få støtte fra Frifond barn og unge?

Jeg vil søke støtte for å

Gå videre